Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 19:24

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 22 » Засідання виконкому міської ради
13:18
Засідання виконкому міської ради


Засідання виконкому міської ради

9 червня ц.р. відбулося чергове засідання виконкому міської ради, на якому розглянуті питання про роботу адміністрації ринку «Альянс» із дотримання законодавства у сфері торгівлі на ринках та сплати податків до міського бюджету, про хід виконання Програми «Поводження з твердими побутовими відходами та санітарної очистки міста», про роботу міської ДЮСШ щодо виконання заходів Програми розвитку культури і спорту в місті Нова Одеса на період 2007-2011 років, про погодження тарифу на послуги юридичним та фізичним особам, які надає КП «Правопорядок» та інші.

З інформацією щодо роботи адміністрації ринку «Альянс» із дотримання законодавства у сфері торгівлі на ринках та сплати податків до міського бюджету виступили заступник міського голови М.М. Бєлік та директор ТОВ ТЗПП «Альянс» П.М. Богза.

Заслухавши інформацію обох сторін, виконавчий комітет міської ради вирішив доручити директору ТОВ ТЗПП «Альянс» П.М. Богзі до 1 жовтня 2010 року подати на затвердження міськвиконкому уточнений план території ринку, передбачивши в ньому також місце стоянки для транспортних засобів відвідувачів ринку; посилити контроль за дотриманням торгуючими суб’єктами правил торгівлі на ринках в частині наявності на торгівельних місцях інформації про господарюючий суб’єкт, свідоцтва про реєстрацію та реалізатора; забезпечити виконання заходів з упорядкування протипожежного стану як в цілому по ринку ТОВ ТЗПП «Альянс», так і по кожній торгівельній точці, а також організувати посилений контроль за станом шляхів евакуації, проходів та проїздів для пожежних автомобілів; виконати рішення Новоодеської міської ради від 19.11.08 №34 щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою про надання земельної ділянки в оренду ТОВ ТЗПП «Альянс» площею 0, 6700 га.

Виконком міської ради зобов’язав начальника відділу з питань фінансово-економічного та правового забезпечення міської ради (І.А. Цешнатій), районну санепідемстанцію, Новоодеський РВ ГУМНС та Новоодеський РВ УМВС посилити контроль за діяльністю ринку «Альянс».

Міський голова Ю.О. Шутяк, підсумовуючи обговорення даного питання, підкреслив, що потрібно проконтролювати систему оподаткування ринку «Альянс» та хід сплати податків до міського бюджету.

На засіданні виконкому розглянуто інформацію заступника міського голови О.П. Полякова про хід виконання Програми «Поводження з твердими побутовими відходами та санітарної очистки міста».

Контроль за санітарним станом міста та дотриманням Правил благоустрою і утримання території міста здійснюють КП «Правопорядок» та КП «Чистота». Комунальні підприємства разом із санепідемстанцією та РВ УМВС, станом на 01.05 2010 рік, провели 32 рейдові перевірки з дотримання Правил благоустрою міста.

Графік вивезення сміття підприємством «Чистота» здебільшого дотримується, але потрібно зауважити, що трапляються неодноразові випадки, коли сміття не вивозиться. Це свідчить про слабкий контроль з боку керівництва підприємства.

У 2009 році з метою сприяння органам самоорганізації на території міста в покращенні санітарного стану та благоустрою території був оголошений конкурс на кращий проект ОСББ. Було визначено чотири переможці, які отримали фінансову підтримку міста на суму 15 тис. грн.

На виконання Програми в минулі роки було придбано 59 контейнерів для збирання ТПВ, які встановлені по місту. Але, на жаль, гостро стоїть проблема нестачі контейнерів, а підприємство фінансово неспроможне їх придбати. Дана проблема буде розглядатися на черговій сесії міської ради.

За 2010 рік було проведено ряд робіт з благоустрою та санітарної очистки міста: проведено санітарну очистку кладовищ №№1, 2, 3, санітарну очистку вулиць Леніна, Кухарєва, Кургану Слави, міського скверу, рекультивацію міського смітника.

Також на сесію міської ради виноситься питання щодо оформлення паспорту відходів та реєстраційної картки місць видалених відходів. Для здійснення цієї процедури потрібні кошти в сумі 15 тис. грн.

Директор КП «Правопорядок» О.З. Пилипець надала інформацію щодо розширення переліку платних послуг та з метою створення ефективного ринкового механізму функціонування системи надання житлово-комунальних та інших послуг юридичним та фізичним особам за зверненням громадян.

До переліку послуг КП «Правопорядок» входять: видача актів обстеження по встановленню поштової адреси, вартість становить - 12.70 грн., надання консультативно-правових послуг (усно) - 24.93 грн., надання консультативно-правових послуг з видачею відповідного документу - 58.17 грн.

З інформацією про роботу міської ДЮСШ щодо виконання заходів Програми розвитку культури і спорту в місті Нова Одеса на період 2007-2011 років виступив директор МДЮСШ О.А. Данелюк.

Згідно з затвердженим Календарем спортивних заходів на 2010 рік проведені різного роду заходи, зокрема, першість міста серед учнівської молоді з гирьового спорту, присвячена Дню захисника Вітчизни, турнір з футболу серед ЗОШ міста пам’яті воїна-афганця Сіваченка Юрія та інші.

У березні ц.р. команда гирьовиків міської ДЮСШ посіла командне перше місце у відкритому Чемпіонаті Миколаївської області. 8 травня на першості області серед студентів Сергій Безніско, Павло Тофтул виконали І спортивний розряд.

У весняній першості обласної ради ФСТ «Колос» з футболу міська ДЮСШ була представлена двома командами: середньою (1996-1997 рр.) та молодшою (1997-1999 рр.). У фінальних частинах змагань середня вікова група посіла ІІІ місце. Команда молодшої вікової групи стала переможцем обласних змагань, їй надано честь представляти Миколаївську область на Всеукраїнських змаганнях, які відбудуться 26 червня 2010 року в м. Скадовськ (Херсонська обл.). До речі, Миколаївську область у цих змаганнях будуть представляти наші юні гирьовики та легкоатлети.

На жаль, ДЮСШ на сьогодні має недостатню матеріально-технічну базу. Потрібна реконструкція електропроводів у приміщенні. Необхідно огородити та відремонтувати приміщення, придбати спортивні м’ячі та форми. Вирішення даних проблем взято під контроль.

На засіданні виконкому затверджено план роботи виконавчого комітету на ІІ півріччя 2010 року.

 

Категорія: Політика | Переглядів: 728 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024