Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 23:54

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 1 » З нагоди дня державного службовця та Дня Конституції України
17:03
З нагоди дня державного службовця та Дня Конституції України


З нагоди дня державного службовця та Дня Конституції України

У великому залі районної ради відбувся концерт з нагоди відзначення відразу двох подій - Дня державного службовця та Дня Конституції України. З привітаннями до всіх присутніх звернулись голова райдержадміністрації М.М. Заболотний, голова районної ради О.М. Делікатний та міський голова Ю.О. Шутяк.

Керівник виконавчої гілки влади району, вітаючи зібрання зі святами, у своєму виступі, зокрема, наголосив: «Прийняття Конституції України стало значним досягненням українського народу в питанні його самовизначення та розвитку, важливою віхою новітньої історії української держави. Уперше за часів суверенітету єдиним джерелом влади названо народ, а найвищою соціальною цінністю - людину, її життя, здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку. Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності нашої незалежної країни. Конституція України - надзвичайно важливий політично-правовий документ довгострокової дії, який є фундаментом не лише сучасних, а й майбутніх перетворень у суспільстві, основою його консолідації. Водночас ми маємо усвідомлювати, що цей документ не лише дає нам великі права, але й покладає на кожного із нас велику відповідальність. І лише завдяки нашим спільним зусиллям, щоденній послідовній праці кожного з нас задля Батьківщини та рідного краю, своєї родини Конституція запрацює на повну силу!».

«Потрібні час, віра і напружена праця, щоб конституційні засади увійшли в наше життя конкретними і зримими змінами. Держава починається з кожного з нас і нам під силу збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де б панували гуманізм, демократія, закон і велика справедливість, а матеріальний достаток співвідносився з кількістю та якістю праці кожного. Всі наші здобутки - не випадковість і не дарунок долі.

Ми досягли результатів завдяки своїй наполегливій праці, тож успіхів нам і надалі на шляху до великого майбутнього!» - побажав голова районної ради О.М. Делікатний.

Міський голова Ю.О. Шутяк, звертаючись до присутніх у залі, зазначив: «День Конституції, зазвичай, не відзначається за святковим столом, в родинному колі, але хочеться, аби ми цього дня відчули справжнє свято - свято свободи, демократії. Прийміть щирі побажання міцного здоров’я, успіхів на шляху державотворення, адже кожен з нас причетний до цієї важливої, відповідальної справи».

Кращих представників державної служби було нагороджено Грамотами районної ради та райдержадміністрації.

Після урочистої частини відбувся святковий концерт, який підготували працівники районного будинку культури.

 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 733 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024