Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 23:13

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 12 » В здоровому тілі - здоровий дух
15:48
В здоровому тілі - здоровий дух


В здоровому тілі - здоровий дух

Дитячий садочок «Світлячок» - це дружній, творчий колектив досвідчених вихователів, головна мета яких - створення таких умов навчання та виховання, де діти б відчували себе комфортно і затишно: мали змогу відкрити свої таланти та здібності, соціалізувалися, знайшли багато гарних друзів розкрилися, як неповторні особистості, ті, що здатні оперувати необхідною інформацією, швидко знаходити вихід із складних ситуацій, мали творчій підхід до завдань будь-якої складності, мали мотивацію, бажання та практичні вміння до навчання й такі риси характеру як рішучість, сміливість та впевненість у майбутньому позитивному результаті.

З настанням літнього періоду - складова частина роботи закладу приділяється оздоровленню, зміцненню та збереженню фізичного і психічного здоров’я дітей.

Особливої уваги і турботи потребує організація харчування дітей у літній період. Малята щодня отримують компоненти їжі у кількостях, що відповідають фізіологічним потребам організму.

На період оздоровлення садочок переведений на санаторний режим харчування і завдяки спонсорам Н.М. Височанській, В.М. Чернеуцану, В.І. Стефанчишиній, М.В. Антошину раціон харчування збагатився свіжими овочами, фруктами, зеленню, соками. Також в раціон дітей постійно вводяться м’ясо, риба, кисломолочні продукти. При цьому батьківська плата залишається незмінною, а решту витрат бере на себе міська рада, яка постійно піклується про малят.

В кінці червня вихованці закладу взяли активну участь у дні бігу. Надія Барташевська із старшої групи зайняла перше місце з бігу на 30м. Загалом в межах дитячого садка один раз на тиждень проходять спортивні змагання між дітьми різних груп.

Літній період особливо сприятливий для початку загартування дитячого організму як у повсякденному житті, так і спеціально організованому (повітряні, сонячні ванни, водні процедури, дозований біг, ходіння босоніж).

Літнє оздоровлення передбачає внесення змін у режим для дітей, а саме: максимальне перебування їх на повітрі, тривалість сну та інші види відпочинку; достатню рухову активність. Усе це забезпечується під час організації різноманітної діяльності, дозвілля, розваг, прогулянок дітей.

Активно включилися в літню оздоровчу кампанію і вихователі груп. Отже, малюки мають змогу насолоджуватися повітряними, сонячними ваннами та водними процедурами з користю для свого здоров’я.

І. Панасюк, завідуюча ДНЗ №1.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 725 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024