Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 17:29

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Квітень » 15 » В тісній співдружності
22:19
В тісній співдружності

Кожного ранку ми ведемо своїх діток до дитячого садочка «Колосок». Потрапляєш на територію закладу і зразу відчуваєш добру руку господарів. Підметено, дерева побілені, розбиті клумби. Облаштовуються після зими дитячі майданчики.

Буваючи в приміщенні кожного разу бачимо щось нове в житті закладу. Тут практикується проведення батьківських зборів з участю дітей. На останніх в групах були показані фрагменти занять з мовленнєвого спілкування, граматики, математики. В ігровій формі, весело діти оволодівають початковими знаннями з англійської мови, за що ми вдячні молодому педагогу І.С. Луценко.

Наші діти добре рахують, гарно малюють, ліплять, знають букви, починають читати, музичні заняття проходять весело, творчо. Велика увага приділяється індивідуальній роботі з дітьми. Вихователі Л.А. Нікітіна, О.М. Леоненко, В.Я. Борщ, І.О. Юзефова, І.С. Луценко, музичний керівник Л.М. Бернатська досконало володіють теорією і методикою дошкільного виховання. Тому і результати навчання та виховання радують нас батьків. В березні в гостях у діток побував Миколаївський український драматичний театр з дитячою виставою.

Що може бути кращим для батьків, якщо йдеш на роботу із спокійною душею, знаючи, що твоя дитина смачно нагодована, знаходиться під пильним наглядом медичного працівника, добре розвивається фізично і морально, де вона почувається вільно, легко, радісно, знаходить відгук на усі запити та інтереси, що відповідають її віку.


Поліпшується і матеріальна сторона в закладі. Підведена вода в кожну групу, кабінет старшої медсестри, пральню та замінено каналізацію. Зараз планується заміна вхідних дверей, ремонт огорожі, бо територія більше гектара і утримувати її в належному стані в даний час нелегко. Тут ми відчуваємо дійсно батьківське піклування Новоодеського міського голови Ю.О. Шутяка.

Ми, батьки, завжди повноправні учасники найрізноманітніших заходів дитячого садка. Ось і зараз ми готуємось до закладки саду, ремонту в групах, оформлення виставки, спортивного свята, спільного концерту. Все це сприяє створенню єдиного і несуперечливого простору життя дітей.

В садочку виховується 61 дитина, тож 61 родина міста спокійна за своїх малюків.

Батьки щиро вдячні всім працівникам закладу на чолі з завідуючою дитячого садочка Є.О. Рибалко, за піклування про наших діток.

За дорученням батьків, батьківського комітету ДНЗ «Колосок» Н. Маламан.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 793 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024