Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 19:55

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 12 » ТОВ СП «Нібулон» спустив на воду несамохідні баржі
15:45
ТОВ СП «Нібулон» спустив на воду несамохідні баржі


ТОВ СП «Нібулон» спустив на воду несамохідні баржі

30 червня торговий флот українського аграрного ринку ТОВ СП «Нібулон» на території ВАТ «Вадан Ярдс Океан», який є виконувачем замовлення, спустив на воду 4 несамохідних баржі.

В урочистій церемонії взяв участь голова облдержадміністрації М.П. Круглов.

Микола Петрович привітав усіх присутніх та висловив подяку Герою України, генеральному директору ТОВ СП «Нібулон» Олексію Вадатурському за те, що він є прикладом соціально відповідального підприємця, який отримує кредитні ресурси від провідних європейських структур і при цьому створює нові робочі місця на Миколаївщині; до того ж, започаткував проект відновлення судноплавства на р. Південний Буг, що значно розвантажить автошляхи Миколаївщини і покращить екологію області.

Микола Круглов у своєму виступі підкреслив, що «Нібулон» - унікальна компанія з професіональними працівниками, які добре розуміються у своїй справі. Вони будують елеватори та флот, вирощують зерно. З великим успіхом вітчизняний товар експортують по країнах світу, де існує величезна конкуренція. Аналогів такої компанії по СНД не існує. Тому М.П. Круглов подякував О. Вадатурському за ініціативність та заповзятливість такого інвестиційного проекту.

Генеральний директор ТОВ СП «Нібулон» Олексій Вадатурський, в першу чергу, висловив своє захоплення і подяку суднобудівникам за якісну роботу та за вчасно виконане замовлення.

- Наша компанія дуже вдячна голові облдержадміністрації М.П. Круглову за підтримку, за те, що ми маємо можливість спокійно планувати свою роботу на Миколаївщині, - відмітив Олексій Вадатурський.

На стапелях ВАТ «Вадан Ярдс Океан» планується збірка та здача ще 14 буксирів-товкачів. Сказане підтвердили урочистою закладкою будівництва нового оригінального буксиру, в якому взяли участь Микола Круглов та Олексій Вадатурський.

Голова облдержадміністрації наголосив, що буде підтримувати розвиток судноплавства по річці Південний Буг та спорудження на берегах могутніх річкових терміналів.

Анаіт ДАВТЯН.

 

 

Категорія: Політика | Переглядів: 853 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024