Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 18:51

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 25 » Сесія міської ради
14:03
Сесія міської ради


Сесія міської ради

Відбулася XL сесія міської ради. В роботі сесії взяли участь депутати міської ради, члени виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів міської ради та прокурор Новоодеського району А.О. Жмура.

Про роботу постійної комісії з питань законності, депутатської діяльності і етики прозвітувала голова постійної комісії Г.В. Магда.

З питання щодо внесення змін до бюджету міста на 2010 рік доповіла в.о. начальника відділу правового та фінансово-економічного забезпечення міськвиконкому І.А. Цешнатій.

На розгляд сесії міської ради також було представлено проект Положення про тендерний комітет та склад тендерного комітету, який було попередньо обговорено на засіданнях постійних комісій міської ради. Депутати затвердили Положення та склад тендерного комітету для організації та проведення процедур закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти. Головою тендерного комітету призначили заступника міського голови О.П. Полякова. Членами тендерного комітету призначили: заступника міського голови - М.М. Бєліка, бухгалтера централізованої бухгалтерії В.В. Тулученко, в.о. начальника відділу правового та фінансово-економічного забезпечення міськвиконкому І.А. Цешнатій, юрисконсульта міськвиконкому В.Я. Шелудченка, начальника відділу ЖКГ І.М. Журбу, депутатів міської ради - О.А. Ващенка, Л.О. Середу, В.П. Білошапку.

Також депутати затвердили Порядок використання коштів, що надходять до міської ради у порядку відшкодування втрат сільськогосподарського виробництва. З даного питання виступила І.А. Цешнатій.

На розгляд депутатів було винесено питання про прийняття на баланс міської ради нерухомого майна (готелю) та допоміжних приміщень по вул. Леніна, 214 та вилучення із комунальної власності територіальної громади міста житлового будинку по пров. Новосільському, 3. З даних питань проінформували директор КП «ЖКГ» О.І. Яковлєв та В.Я. Шелудченко.

Найбільш гостріше йшло обговорення питання щодо ліквідації КП «ЖКГ». З даного питання виступив О.І. Яковлєв, який у своїй доповіді зазначив, що протягом останніх років комунальне підприємство мало недостатньо дохідну базу, що призвело до накопичення кредиторської заборгованості в розмірі 641,412 тис. грн., що негативно впливає на виробничо-господарську діяльність та призводить до подальшого збільшення заборгованості. В обговоренні виступили депутат міської ради В.З. Пастух та міський голова Ю.О. Шутяк, які висловили свою думку щодо ліквідації КП «ЖКГ», проведення інвентаризації майна та необхідності розроблення заходів із недопущення такого ж фінансового стану в новоствореному підприємстві. Депутати міської ради дали згоду на ліквідацію КП «ЖКГ».

Також депутати розглянули та прийняли до виконання запит депутатів міської ради В.В. Гончар, А.А. Заболотної щодо оформлення за територіальною громадою м. Нова Одеса колишньої пристані, замощення та інших інженерних споруд біля міського пляжу на прибережній території за адресою вул. Мельнична, 1-а.

Міська рада також надала дозвіл на демонтаж аварійно-небезпечних будівель (вул. Рєпіна, котельня, вул. Крупської, КНС) та розглянула звернення фізичних та юридичних осіб з питань землекористування.

Категорія: Політика | Переглядів: 804 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024