Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 15:43

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2013 » Березень » 4 » Положення
17:29
Положення
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядженням міського голови
від 10.07.2012 р. № 65

ПОЛОЖЕННЯ
про офіційний сайт Новоодеської міської ради
у глобальній інформаційній мережі Інтернет
та порядок оприлюднення інформації, яка знаходиться
у володінні міської ради та її виконавчого комітету

1. Положення про офіційний сайт Новоодеської міської ради у глобальній інформаційній мережі Інтернет (далі – сайт) розроблено відповідно до Конституції України, Законів України «Про інформацію», «Про захист інформації в автоматизованих системах», Указів Президента України від 09.12.2000 № 1323/2000 «Про додаткові заходи щодо до безперешкодної діяльності засобів масової інформації, дальшого утвердження свободи слова в Україні», від 31.07.2000 № 928/2000 «Про заходи щодо розвитку національної складової глобальної інформаційної мережі Інтернет та забезпечення широкого доступу до цієї мережі в Україні», від 17.02.2001 №101/2001 «Про удосконалення діяльності органів виконавчої влади з питань інформування населення», від 01.08.2002 № 683/2002 «Про додаткові заходи щодо забезпечення відкритості у діяльності органів державної влади», Регламенту виконавчого комітету міської ради та міської ради, визначає статус сайту та встановлює порядок розміщення на ньому інформації, яка є у володінні міської ради та її виконавчого комітету.
2. Офіційний сайт Новоодеської міської ради є її інтернет-виданням, виконує функцію офіційного джерела інформації міської ради, її виконавчих органів та створений для висвітлення діяльності міської ради, її виконавчих органів у глобальній інформаційній мережі Інтернет.
3. Оприлюднення на офіційному сайті публічної інформації здійснюється з метою забезпечення ефективності та прозорості діяльності міської ради та її виконавчих органів, забезпечення прав громадян, а також забезпечення впровадження та використання сучасних технологій для надання інформації та інших послуг громадськості.
4. На сайті розміщується публічна інформація, обов’язковість оприлюднення якої передбачена законодавством.
5. Інформаційне наповнення сайту здійснюється з матеріалів, підготовлених відділами та службами виконавчого комітету міської ради, підприємствами, установами та організаціями, що належать до комунальної власності міста, погоджені з заступниками міського голови.
6. З пропозицією щодо розміщення інформації на сайті міської ради можуть звернутися інші підприємства, установи, організації, громадські товариства та мешканці міста, якщо запропоновані матеріали будуть сприяти популяризації міста, залученню інвестицій, висвітленню визначних подій міста, а також надання інформації про видатних мешканців міста.
7. Правила надання інформації:
7.1 Інформація повинна подаватися державною мовою.
7.2  Інформація, що надається, повинна бути лаконічною, літературно відредагованою, без орфографічних, граматичних, стилістичних помилок.
Не допускається розміщення на сайті інформації, розповсюдження чи оприлюднення якої заборонено законодавством.
8. Склад та періодичність подання інформації для сайту залежить від поточних змін і потреби її поновлення.
9. Усі права зберігаються й охороняються у відповідності зі ст. 54 Конституції України, ст.ст. 472-484 Цивільного кодексу та Закону України «Про авторське право й суміжні права».
10. Право на зміну структури сайту, використані фотографії, відеоматеріали, інформаційні змісти належать виконавчому комітету міської ради.
13. Будь-яке використання матеріалів та інформації з офіційного сайту міської ради для подальшого розповсюдження, розміщення чи друкування – тільки з посиланням на адресу першоджерела інформації.
14. Підготовка інформації, в т.ч. її оновлення, здійснюється відповідними виконавчими органами міської ради, а також установами, підприємствами та організаціями міста. Виконавчі органи міської ради, а також установи, підприємства та організації міста несуть персональну відповідальність за зміст інформації та своєчасне її оновлення.
15. Порядок оприлюднення інформації, яка знаходиться у володінні міської ради та її виконавчого комітету, затверджується розпорядженням міського голови міської ради, переглядається у разі необхідності за поданням начальників відділів апарату виконавчого комітету.
16. Невідкладному оприлюдненню на сайті підлягає будь-яка інформація про факти, що загрожують життю, здоров'ю та майну осіб, і про заходи, які застосовуються у зв'язку з цим.
17. Інформація, розміщена на сайті, має містити дату опублікування, а в разі необхідності - дату внесення змін.


Керуючий справами міськвиконкому                                 Г.П.Чубук


Категорія: Суспільство | Переглядів: 652 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024