Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 17:13

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 25 » Ласкаво запрошуємо на міський пляж!
13:53
Ласкаво запрошуємо на міський пляж!


Ласкаво запрошуємо на міський пляж!

З настанням літа у кожної людини з’являється бажання відпочити від буденної суєти, насолодитися довгоочікуваним теплим променем сонця на березі моря чи річки.

Але з сезоном відпочинку актуальним постає питання санітарного стану та екологічної безпеки в місцях масового відпочинку.

На березі річки Південний Буг облаштовано міський пляж, де відпочивають жителі міста та гості. Міської рада пильно слідкує за станом пляжу. Матроси-рятувальники пройшли щорічне навчання, програмою якого передбачено підготовку з питань надання потерпілим першої долікарняної допомоги.

Водолазне обстеження дна акваторії пляжу та його очищення від сторонніх предметів проведено спеціалізованою організацією. Територія пляжу прокультивована. В цьому надав свою допомогу голова фермерського господарства «Зоряне» В.В. Єфремов. Завезено 20 тонн піску для засипання дна акваторії пляжу.

Паспорт пляжу оформлено згідно з вимогами чинного законодавства.

На території пляжу встановлені попереджувальні таблички щодо правильного поводження відпочиваючих як на суші, так і на воді.

Для зручності і комфорту повністю відремонтовані металеві парасольки, де відвідувачі можуть покласти власні речі. По всій території пляжу відремонтований парапет, встановлені контейнери для сміття та побілений туалет. Продезинфікований басейн для води та встановлені ємкості для роздачі води.

Для дітей та інвалідів визначено та обгороджено місце для безпечного купання.

Кожного тижня працівниками санепідемстанції перевіряється стан води в річці.

На міському пляжі, ми зустріли школярів, які приїхали на відпочинок. Дітки з великим задоволенням купались та насолоджувались сонячним теплом. Звернувшись до вчителів із з питанням, чи подобається їм місцевий пляж та його стан, Н.І. Бородіна, заступник директора ЗОШ №3 з виховної роботи, та вчитель початкових класів цієї ж школи І.І. Лисенко відмітили, що дуже задоволені станом міського пляжу. Тут завжди чисто і затишно. Тим паче, якщо школа привезла дітей на відпочинок, то це означає, що він має задовільний санітарний стан.

Анаіт ДАВТЯН.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 796 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024