Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 18:51

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 25 » Екскурсія терміналом «НІБУЛОН»
13:50
Екскурсія терміналом «НІБУЛОН»


Екскурсія терміналом «НІБУЛОН»

На обговорення однієї з сесій міської ради виносилось питання щодо можливості відведення земельної ділянки по вул. Торгова в межах м. Нова Одеса під будівництво та обслуговування перевантажувального терміналу з відвантаження зернових та олійних культур на річковий транспорт. При обговоренні питання щодо доцільності виділення земельної ділянки та розміщення перевантажувального терміналу на території міської ради думки розійшлися.

Тому була створена депутатська комісія, яка спільно з працівниками апарату, виконавчого комітету Новоодеської міської ради виїхали за вказаним місцем, після чого представники «НІБУЛОНу» запропонували відвідати подібні об’єкти в інших областях України.

Тож 18 червня делегація від громади м. Нова Одеса, до складу якої входили депутати міської ради, керівники управлінь та відділів райдержадміністрації, підприємств, установ, організацій та громадських організацій міста відвідала об’єкт, який вже був зданий в експлуатацію у с. Вітово Чигиринського району Черкаської області та той, що ще перебував у стані будівництва у с. Градизьк Глобинського району Полтавської області.

Члени делегації мали можливість побачити на території сучасного підприємства лабораторію, очисні споруди, зерносховища, побували на причалі та побачили завантаження баржі.

Директор філії «Вітово» розповів присутнім про контроль якості зерна, який здійснюється в сучасній лабораторії, оснащеній сучасним обладнанням, автоматизованою системою передачі зразків, що дозволяє забезпечити контроль якості продукції в повному обсязі: від відбору зразків - до видачі підсумкової інформації. При цьому аналіз якості виробляється комп’ютеризованою системою протягом 8-10 хвилин, тобто, без зупинки вантажопотоку. Зерносховища оснащені обладнанням дистанційного контролю та стабілізації температури всередині ємкості, що являється важливою стороною при забезпеченні якості зберігання сільгосппродукції.

Стосовно виробничо-технічної лабораторії, весь процес, який використовує фірма «НІБУЛОН» - це закритий процес розфасування зерна - викиди в атмосферу рослинного пилу відсутні. Відбір зразків з автомобіля відбувається закритим методом.

Побачене на терміналі дійсно дуже всіх вразило, новітні технології найсучасніше обладнання, та те наскільки швидко народжується на світ велике підприємство, яке дасть нові робочі місця. А це на сьогодні не менш важливо.

Побачене на терміналі - новітні технології, найсучасніше обладнання, дійсно дуже всіх вразило. На сьогодні не менш важливо і те, на скільки швидко народжується велике підприємство, яке дасть нові робочі місця.

Перебуваючи на терміналі «Градизьк», який ще не зданий в експлуатацію, члени делегації мали змогу зустрітися з генеральним директором ТОВ СП «НІБУЛОН» О.П. Вадатурським. Він зазначив, що і в Україні можливо вирощувати багаті врожаї, створювати нові підприємства із застосуванням найсучасніших технологій та обладнання.

Також перед присутніми виступив голова сільської ради с. Градизьк, який зазначив, що розміщення такого об’єкту на території села сприяло розвитку інфраструктури населеного пункту, а саме: ремонту вуличних доріг, встановлення вуличного освітлення, ремонту школи.

Маємо надію, що будівництво такого підприємства на території Новоодеської міської ради надасть можливість вирішити важливі питання для нашого міста.

Екскурсія терміналом «НІБУЛОН» була цікавою та корисною для всіх присутніх, які отримали велику насолоду від спілкування з представниками підприємства та висловлювали вдячність генеральному директору О.П. Вадатурському за організовану екскурсію.

Анастасія Яцкова.

Категорія: Політика | Переглядів: 892 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024