Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 22:35

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Липень » 12 » День обласної ради в Новоодеському районі
15:46
День обласної ради в Новоодеському районі


День обласної ради в Новоодеському районі

Відповідно до плану основних заходів, що проводяться обласною радою та її виконавчим апаратом, 30 червня цього року за участю голови обласної ради Т.В. Демченко, її заступників В.В. Пащенка, О.І. Симоненко, Т.І. Бугаєнко та депутатів обласної ради проведено День обласної ради в Новоодеському районі.

У ході його проведення вивчався стан виконання обласних програм та рішень обласної ради, наголошувалося на резервах наповнення місцевих бюджетів.

Депутати обласної ради побували в дошкільних навчальних закладах, центральній районній лікарні, фельдшерсько-акушерських пунктах.

Заступник голови обласної ради О.І. Симоненко з міським головою Ю.О. Шутяком відвідали 5 дошкільних навчальних закладів міста, дитячу юнацьку спортивну школу, центральну районну бібліотеку, районний краєзнавчий музей.

За підсумками вивчення відбулася нарада за участю депутатів обласної та районної рад, сільських голів, керівників районних служб, на якій обговорено проблеми соціально-економічного розвитку району, шляхи залучення додаткових резервів наповнення місцевих бюджетів за рахунок ефективного використання земельних ресурсів, (збільшення офіційних платежів за використання землі, легалізація робочих місць тощо).

Під час наради виступаючі заступники голови В.В. Пащенко, О.І. Симоненко, Т.І. Бугаєнко та депутати обласної ради наголошували на позитивних моментах і разом з тим вносили пропозиції, щодо покращення роботи соціальної сфери.

На жаль, через відсутність житла, проблемним залишається забезпечення лікарями центральної районної лікарні. У фельдшерських акушерських пунктах до 70% застаріле медичне обладнання.

Важливі проблеми і в сільських клубах та бібліотеках. Із 32 клубів, які знаходяться на території Новоодеського району, опалюється всього 7, потребують капітального ремонту 20 і поточного ремонту - 12.

Особлива увага на нараді була приділена роботі шкільних та дошкільних закладів. В Новоодеському районі в загальноосвітніх школах навчаються 3794 учні, з яких тисяча дітей не охоплена гарячим харчуванням. Тому відділу освіти райдержадміністрації та керівникам шкіл було рекомендовано вирішити цю проблему. Т.В. Демченко навела в приклад Кривоозерський район, де охоплено харчуванням 90% учнів.

Розглянуто проблеми, які мають місце у автобусному сполученні ряду сіл.

За дорученням голови обласної ради через місяць з виїздом на місце буде проаналізовано, як вирішуються порушені проблеми жителів територіальних громад Новоодеського району.

Анастасія Яцкова.

Категорія: Політика | Переглядів: 761 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024