Нова Одеса
офіційний сайт міської ради
Понеділок, 20.05.2024, 19:11

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Політика [29]
Економіка [26]
Суспільство [143]
Свята [16]
Статистика [6]

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів 0

Форма входу

Головна » 2010 » Червень » 25 » 18 червня - День дільничного інспектора міліції
13:54
18 червня - День дільничного інспектора міліції


 

18 червня - День дільничного інспектора міліції

18 травня 2004 року Міністром внутрішніх справ України вперше за всю історію служби було підписано наказ, яким 18 червня визначено Днем дільничного інспектора міліції.

На черговій сесії районної ради, 18 червня, привітали дільничних інспекторів міліції з професійним днем.

Голова райдержадміністрації М.М. Заболотний привітав усіх присутніх та нагородив Грамотою райдержадміністрації за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справі, зміцненню законності, правопорядку та з нагоди святкування Дня дільничного інспектора міліції заступника начальника СДІМ Новоодеського РВ УМВС України в Миколаївської області, капітана міліції І.І. Яремейчука, старшого дільничного інспектора міліції, капітана міліції Л.А. Михальченка, дільничного інспектора міліції, старшого лейтенанта міліції О.В. Хомина, помічника дільничного інспектора міліції, молодшого сержанта міліції Д.В. Бойко.

О.М. Делікатний, голова районної ради, висловив подяку працівникам міліції та нагородив Почесною грамотою районної ради за громадську активність, професійні здобутки та з нагоди відзначення Дня дільничного інспектора міліції начальника СДІМ Новоодеського РВ УМВС України в Миколаївської області, майора міліції В.Б. Скребця, дільничного інспектора міліції, лейтенанта міліції В.Ф. Кіма, дільничного інспектора міліції, старшого лейтенанта міліції О.А. Токарева, дільничного інспектора міліції, капітана міліції П.М. Акімова, дільничного інспектора міліції, лейтенанта міліції О.Ю. Небоськіна.

Міський голова Ю.О. Шутяк у своєму виступі зазначив, що їхня робота більш специфічна і відрізняється від повноважень інших працівників міліції, адже ніхто з колег-правоохоронців так не близький до домівок людей, їх проблем та бід, як дільничні. Подякував за плідну роботу та порядок, який існує у місті. Юрій Олександрович підкреслив, що задля кращого виконання роботи завжди потрібна фінансова підтримка, тому подарував принтер та пообіцяв і надалі забезпечувати дільниці.

Також Юрій Олександрович нагородив Грамотою міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, відданість справі, зміцненню законності, правопорядку та з нагоди святкування Дня дільничного інспектора міліції дільничного інспектора міліції, старшого лейтенанта міліції Д.В. Таскаєва, дільничного інспектора міліції, лейтенанта міліції Є.В. Патлатого, дільничного інспектора міліції, лейтенанта міліції В.І. Коржова.

Анаіт ДАВТЯН.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 1148 | Додав: adam | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вход ]
Пошук

Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Друзі сайту

Нова Одеса © 2024